Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 275

  Stad Type Doel Prijs  
Gent eengezinswoning Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 180 m2
117V - Gerenoveerde Burgerswoning met zuid georiënteerde stadstuin op wandelafstand van het Sint-Pieters-Station. Deze duurzame buurt in volle ontwikkeling biedt u vandaag reeds tal van mogelijkheden naar mobiliteit, horeca en ontspanning: Invalswegen, St.P.station, bus en tram, winkels, scholen, werkgelegenheid,...al wat u maar wenst en zoekt. Deze instapklare woning met veel licht en ruimte omvat een inkom met fietsenberging en wasplaats, wc en vestiaire, ruime open leefruimte met leefkeuken en zicht over de tuin. Op de 1ste verdieping één grote slaapkamer met ingemaakte dressingkast, één badkamer met wc, bad, inloopdouche, 2 lavabo's en opbergkasten. Op de 2de verdieping zijn er opnieuw 2 ruime kamers. De opbergzolder biedt naast de droge ruime kelder eveneens extra opbergplaats. Het buitenterras en de tuin genieten van een zuidelijke oriëntatie ! Het aankopen van een autostaanplaats kan optioneel geregeld worden. info of plannen: DIRK@IRRES.BE of 0479/417.496. (ref: 1480622)

Gent herenhuis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 295 m2
106V - Ruim herenhuis met tal van mogelijkheden: vergund voor 2 appartementen of behouden als privatieve woonst met of zonder mogelijkheid voor vrije beroepers (advocaat, dokter, ....), Kangoeroewoning... Gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, nabij tal van invalswegen, openbaar vervoer, scholen, edm...De indeling is afhankelijk van uw noden en wensen. Dit prachtig herenhuis kan volledig naar eigen wens verder ingedeeld en afgewerkt worden. De ruimte, het licht en de rust zijn reeds aanwezig. Dit huis staat in een zeer kwalitatieve ruwbouw. Kom deze woning daarom bezoeken zodat u een beter beeld krijgt ... plannen en extra info via mail of teefonisch verkrijgbaar...DIRK@IRRES.BE of 0479/417.496 (ref: 1492508)

Lovendegem charmant huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 254 m2
117V - Lichtrijk en ruim burgerhuis in het centrum van Lovendegem. Gelegen in de Kasteeldreef (zone 30 km/u) bevindt u zich op wandelafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Ook naar invalswegen (R4) en fietswegen naar de stad zit u uitstekend. Achter de woning bevindt er zich, los van de rustige en centrale ligging, een groene en zonnige tuin. Indeling woning: Inkom met wc en vestiaire, ruime en praktische kelder, bureaukamer, zeer ruime leefruimte, keuken met eetplaats, badkamer/douchekamer. De 1ste verdieping: badkamer, 2 zeer grote slaapkamers en 2 kinderkamers. De zolderverdieping kan makkelijk verder afgewerkt worden naar 2 extra kamers. Naast de woning is er een ruime garage met voldoende opbergruimte voor fietsen edm... De woning omvat een zekere ziel, is onmiddellijk bewoonbaar en kan ook makkelijk omgevormd worden, EVENEENS IDEAAL VOOR VRIJE BEROEPERS. Meer info of plannen: DIRK@IRRES.BE of 0479/417.496 (ref: 1495334)

Sint-Denijs-Westrem huis Verkocht  
Bewoonbare oppervlakte: 235 m2
121V - Deze goed onderhouden maar te renoveren woning staat op een terrein van 666m2 en geniet een gunstige oriëntatie. Gelegen op wandelafstand van de dorpskern van St-Denijs-Westrem, winkels, scholen, het openbaar vervoer en uitstekend bereikbaar vanaf het St-Pietersstation, E40, N43, etc. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhall en gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer met open haard, een ruime keuken, een badkamer met ligbad, een aangename slaapkamer en een ruime garage met bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthall, een berging en twee ruime slaapkamers. De droge kelder, de zolder en de tuinberging zorgen voor de nodige opbergruimte. Gezien de bereikbaarheid en visibiliteit van deze locatie is deze woning uitermate geschikt voor wie wonen-en werken wil combineren. Bijkomende info en bezoeken op 0486069070 of pieter-jan@irres.be De visualisaties tonen de mogelijkheden van de woning maar brengen geen enkele verplichting met zich mee voor een kandidaat-koper. (ref: 1495491)

Lijst van de panden die met uw criteria overeenkomen: 275
1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      ►►   
Powered by WHISE